De maskermakers

Bestel online of
bezoek de winkel

Warmoesstraat 18a
1012 JD Amsterdam

  • Direct leverbaar
  • Retour mogelijk
  • Met de hand gemaakt

Verkoop van échte Venetiaanse maskers

Maskerwinkel Venetië verkoopt de échte Venetiaanse maskers. Een origineel Venetiaans masker wordt volgens aloude traditie met de handgemaakt op atelier in Venetië. Een handgemaakt masker herken je aan het gebruik van traditionele materialen zoals het papier-maché voor de basis van het masker, en rijke versierselen zoals bladgoud en craquelé techniek.

Onze maskermakers creëren een complete collectie

Venetiaanse maskers zijn het toppunt van mysterie, schoonheid en verleiding. Niets spreekt zo tot de verbeelding als deze maskerkunst. Onze maskermakers hebben de masker-collectie nu compleet gemaakt met filigraan maskers en kanten maskers. Wil je een Venetiaanse balmasker of oogmasker kopen voor een gemaskerd bal of maskerfeest, dan slaag je zeker bij Maskerwinkel Venetië, de keuze is enorm:

Nieuw: Venetiaans kostuum voor een complete metamorfose

Maskerwinkel Venetië verkoopt nu ook de echte Venetiaans capes. Maak jouw metamorfose levensecht met onze uitgebreide collectie Venetiaanse capes en accessoires voor een stijlvol gemaskerd feest.

Veilig en voordelig een Venetiaans masker kopen

Onze originele Venetiaanse kwaliteits-maskers hebben een verrassend lage prijs en online een masker kopen gaat snel en veilig; Maskerwinkel Venetië garandeert een snelle levering en een veilige transactie met iDeal, Creditcard of Bankoverschrijving.