De maskermakers

Menu
  • Direct leverbaar
  • Retour mogelijk
  • Met de hand gemaakt
Zwarte cape met capuchon van satijn

Zwarte cape met capuchon van satijn

Availability: In voorraad

€ 59,95
+
-
  • Direct leverbaar

    Retour mogelijk

    Met de hand gemaakt

Deze zwarte cape met capuchon is waarschijnlijk hét item dat je zoekt als je naar het gemaskerd bal gaat. De cape combineert uitstekend met een van onze maskers. Wij gebruiken stevige kunstsatijn zodat de cape prachtig valt en een luxe satijnglans heeft. De borders van de handgemaakte cape zijn mooi afgezet met satijnband. De zwarte cape heeft een capuchon die zowel op het hoofd gedragen, als ook vallend rond de schouder een imposante indruk maakt. Kortom, een cape die alles heeft wat je van een goede cape mag verwachten.

De lengte van deze zwarte cape is 135 cm, gemeten vanaf de schouder. Wat betreft de juiste lengte van een cape is er geen vast gegeven. Een cape mag vallen tussen knie en enkel. De cape is mouwloos dus past een ieder. Onze zwarte satijnen cape is uitstekend geschikt voor een gemaskerd en gekostumeerd bal masqué, Venetiaans Carnaval of Gothic en fetisj party.

Deze zwarte cape met capuchon combineert perfect met een van onze maskers, bijvoorbeeld het Tom Cruise Eyes-Wide-Shut masker.

Deze cape is op voorraad, als je nu bestelt sturen wij de cape direct naar je toe.