De maskermakers

Menu
  • Direct leverbaar
  • Retour mogelijk
  • Met de hand gemaakt
Zwarte stok voor een stokmasker

Zwarte stok voor een stokmasker

Availability: In voorraad

€ 16,95
+
-
  • Direct leverbaar

    Retour mogelijk

    Met de hand gemaakt

Alle balmaskers zijn ook verkrijgbaar als stokmasker. De stok wordt permanent bevestigd aan de linker kant van het masker zodat, wanneer je het masker vast houdt, de rechterhand vrij blijft. Let op dat een stokmasker geen draagbandjes heeft.

TIP: Als je meerdere maskers koopt, vermeldt dan in het invulveld tijdens het afrekenen, aan welk masker je de stok bevestigd wilt hebben.

Het dragen van een stokmasker heeft altijd iets extra elegants op een gemaskerd bal. Het stokmasker wordt een paar cm van de ogen opgehouden. Je kijkt als het ware heimelijk en koket, over, door en langs het masker. Hou er wel rekening mee dat je het stokmasker voortdurend vast hebt en slechts een hand vrij blijft.

Balmaskers voor mensen met een bril:
Mensen die een bril dragen zijn natuurlijk uitstekend geholpen met een stokmasker. Het stokmasker wordt een paar centimeter van het gezicht af gedragen dus de bril kan gewoon op blijven en heeft geen hinder van het masker.

Bestel nu je zwarte stokmasker, wij gaan direct aan de slag en sturen deze meteen naar je toe. Je kunt veilig betalen met de door jou gekozen methode.